calm & vibrant


Sfeerbeeld voor een interieur met allure. Heldere vormen, rustgevende nudes en sprankelende kleuraccenten.

herfstbeeld

Kom je in deze tijd van het jaar overal ‘jouw’ kleuren tegen buiten? Stemmen de warme herfstkleuren je vrolijk en voel je je hier goed bij? Kies er dan voor om deze kleuren in je interieur terug te laten komen. Gecombineerd met zachte tinten blijft het geheel licht en fris en maken ze het binnen toch lekker knus.

just relax

Een interieurbeeld geïnspireerd door een beeld dat een sterk gevoel van rust oproept. Door de kleuren en materialen van de inrichting te baseren op wat er te zien is op de foto ontstaat er in de ruimte een zelfde sfeer.

golden glow

Goud en wit; met een ‘simpele’ combinatie een uitgesproken uitstraling. Tegen de eenvoud van het wit streekt de gloed van goud prachtig af. En hoe verder je deze doorvoert hoe krachtiger het resultaat.

ga voor groen

Wat een prachtige groentinten zijn er te vinden in de winkels deze winter.  Deze kleur bevat zowel grijs als groen en is daarom fris en mysterieus tegelijk. Op de muur, in een vloerkleed, en voor je accessoires, je kan m rijkelijk gebruiken want hij zal niet snel overheersen of vervelen. Je kan m goed gebruiken voor een rustgevende én kleurrijke touch.