werkwijze

stap 1: kennismaking

In een oriënterend gesprek hebben we het over persoonlijke wensen en voorkeuren. We bespreken wat je voor ogen hebt, de go’s en de no-go’s.  We richten ons op het beoogde resultaat en  kijken samen naar de uitgangspunten. Doel van deze fase is om vast te stellen wat er nodig is om  jouw verhaal het beste kunnen overbrengen en met welke elementen je het verschil kan maken.

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

stap 2: sfeerconcept

Vervolgens wordt deze input verwerkt.  Dit resulteert in een passend sfeerconcept met een eenduidige look&feel met heldere, inspirerende handvatten en bruikbare tips en tricks.  Elk project is uniek en behoeft een unieke aanpak. Naar aanleiding van de informatie uit de eerste fase en het sfeerconcept kunnen we vaststellen waar het in jouw project om draait en eventueel je een passend vervolgvoorstel doen.

Een persoonlijk sfeerconcept is 595 euro.

Ook is het mogelijk om een sfeervoorstel te krijgen op basis van een zelf uitgekozen beeld of foto. Op basis hiervan stellen we een interieur voor je samen en maken we een selectie van producten volledig in lijn met de sfeer van jouw beeld. We zetten alle informatie voor je op een rijtje zodat je deze producten op je gemak kan gaan shoppen.

Een basis sfeerconcept is 375 euro.

Stuur vrijblijvend je foto of beeld naar info@senseshape.nl en we nemen contact met je op om jouw wensen door te spreken.

stap 3: advies en begeleiding

Als het sfeerconcept op tafel ligt en we hebben vastgesteld wat er moet gebeuren, kan het zijn dat je voldoende geïnspireerd bent en lekker zelf aan de slag gaat. Maar we kunnen ook nog eens samen om tafel gaan zitten om samen de vervolgstappen te nemen. Je kunt hierbij denken aan plattegrondtekeningen, kleurenplan, materiaaloverzicht en meubilering. Ook kunnen we voor je op pad gaan voor specifieke producten of met je mee naar de winkel.

Advies aan huis of op locatie is 65 euro per uur.  Aan afname van meerdere producten of uren zijn aantrekkelijke kortingen verbonden.

stap 4: realisatie

Sense+Shape werkt samen met vele toppers op verschillende vakgebieden. Van architecten en stylisten tot projectmanagers en (technisch) tekenaars. Aarzel dus niet om  de persoonlijke touch van Sense+Shape aan je project te voegen. Juist deze samenwerkingen  maken het resultaat vaak extra bijzonder!